Breng- en haalservice
Altijd aanbiedigen
Van dagverhuur tot shortlease

Over ons

Bij FleetRent hebben we kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel staan. Daarom kiezen we altijd voor een persoonlijke aanpak. We zijn al ruim 15 jaar actief in de wereld van shortlease. We bieden flexibele mobiliteit aan die die naadloos aansluit bij de eisen, wensen en behoeften van onze klanten. Deze jarenlange expertise maakt van ons een betrouwbare en flexibele partner in shortlease.

 

Fleetrent maakt sinds 1 januari 2024 onderdeel uit van Wittebrug Autoverhuur, een autoverhuurder met 1.400 voertuigen. Als onderdeel van Wittebrug, een toonaangevende dealerholding die behoort tot de top 10 van Nederland, versterken we onze positie in de markt. En daar pluk jij de vruchten van! Zo hebben we een breder aanbod aan auto’s en merken.

Bekijk ons aanbod
Jouw partner in shortlease

Jouw partner in shortlease

We zijn al ruim 15 jaar actief in de wereld van shortlease. Al die jaren focussen wij ons er al op om flexibele mobiliteit aan te bieden die naadloos aansluit bij de eisen, wensen en behoeften van onze klanten. Deze jarenlange expertise maakt van ons een betrouwbare en flexibele partner in shortlease. Dit heeft door de jaren heen geleid tot een uitgebreid service- en dienstenpakket om je naar tevredenheid op weg te helpen. Én te houden!

Huren en tanken in één!

Wanneer wij bij FleetRent een auto shortleasen, ontvangen wij hier standaard een tankpas bij. Onze collega kan zijn zelfgekozen pincode opgeven en ik ontvang een nota van de shortlease en getankte brandstof.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op